Opvulmateriaal

Luchtkussen opvulmateriaal

Innovatieve luchtzakjes die zowel een beschermende functie als een opvullende functie hebben.


 Innovatief opvulmateriaal
 Beschermt uw producten 
Compact op te slaan 

Contact:

Geïnteresseerd, of bestellen? Neem vrijblijvend contact op met onze binnendienst, we helpen je graag!

Tel: 0416 - 38 30 32  
 

 

Innovatieve luchtzakjes als opvulmateriaal en als bescherming voor uw producten

De luchtzakjes - zoals hierboven zichtbaar op de afbeelding - zijn een specialiteit van onze partner FP International. FP International is wereldleider in het produceren van innovatieve, beschermende verpakkingsmaterialen en -systemen. De luchtzakjes dienen naast een opvullende functie ook een ideale beschermende functie. Daarnaast kost het niet veel opslagruimte om de zakjes te bewaren omdat de lucht er ter plekke voor gebruik in wordt geblazen door het machientje.

Assortiment

Janssen Packaging is een erkend distributeur van de opvulmaterialen van FP International. De opvulmaterialen zijn er in alle soorten en maten. De zakjes zoals te zien op bovenstaande afbeelding hebben de volgende omschrijving:

  • Cell-O Film EZ, GREEN, 30 micron, 200x130, 650m
Het machientje dat de zakjes opblaast wordt bij een bepaalde minimale afname van de zakjes in bruikleen gesteld door FP International. Zo blijft het machientje altijd van FP International en heeft de klant hier geen extra kosten aan. 
 

Meer informatie

Uiteraard kunnen wij u, in samenwerking met FP International voorzien van een passend advies op het gebied van deze opvulmaterialen. Dus heeft u vragen over opvulmaterialen of andere verpakkingsoplossingen, neem dan contact op met de binnendienst. Dit kan via telefoonnummer 0416-383032, of stuur een mail naar: info@janssenpackaging.nl. Ook kunt u voor meer informatie over onze partner en wat zij doen hun website bezoeken, klik dan hier.

 

bunzl-logo
icon_package

Volg ons op

Facebook Twitter linkedin22 Youtube

icon_package

Janssen Packaging
Sint Jansplein 8
5141 GR Waalwijk

T: +31 (0)416 - 38 30 32

info@janssenpackaging.nl