Customized verzendverpakkingen

Op maat gemaakte verzendverpakkingen worden steeds meer gezien als een sterke marketing tool. Dit komt doordat elke verzendverpakking bij ontvangst gezien wordt door de klant alvorens deze uitgepakt wordt. De ideale manier om het merk nog eens subtiel te communiceren naar de afnemer. Daarnaast gaat het moment van herkenbaarheid bij het ontvangen van de verpakking (met daarin het bestelde artikel) gepaard met een 'geluksmomentje' van de besteller. Iedereen herkent wel de blijdschap die volgt na het ontvangen van een online besteld t-shirt, spel of paar schoenen. Er is geen beter moment van merkcommunicatie dan dit betreffende moment van geluk. Ook bij het verzenden naar zakelijke relaties is een verpakking met eigen opdruk natuurlijk uitermate geschikt. Door goed na te denken over het verpakkingsontwerp, zorgen wij ervoor dat de verpakking een verlengstuk wordt van uw bedrijfsimago.

Assortiment

Dozen, tassen, tape, de mogelijkheden om je eigen merk te communiceren zijn eindeloos. Hieronder zijn een aantal referenties terug te vinden die dankbaar gebruik gemaakt hebben van onze service. Ze hebben hun verpakkingen zich eigen gemaakt en communiceren daardoor hun merk via de verpakkingen, iets wat met weinig moeite al gedaan kan worden.

Meer informatie

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden in bedrukte verpakkingen. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat de wens per klant sterk verschilt. Neem daarom wanneer u meer informatie wil over de mogelijkheden contact op met de binnendienst via telefoonnummer 0416-383032, of stuur een mail naar: info@janssenpackaging.nl

Bedrukte tassen (300 x 225)  Bedrukte tape (300 x 225)   Coexzakken met afbeelding (300 x 225)  
Bedrukte verzendtassen  Bedrukte tape  Bedrukte coexzakken  
 Bedrukte dozen (300 x 225)      
 Bedrukte dozen      
       

 

 

bunzl-logo
icon_package

Volg ons op

Facebook Twitter linkedin22 Youtube

icon_package

Janssen Packaging
Sint Jansplein 8
5141 GR Waalwijk

T: +31 (0)416 - 38 30 32

info@janssenpackaging.nl